Fashion
Art
Charity
Radio
Design
Music

Dine With A Star

Droom je ervan om deel te nemen aan Komen Eten of laat je je – net als Kristof – liever dienen? Dankzij Dine With a Star schuif je meteen met Kristof Buntinx aan tafel in een klasserestaurant. Was jij ook fan van Kristofs televisieoptredens? Bied dan mee op een tafel van vijf personen, nodig je lief, oma, schoonmoeder of boezemvriend uit en waan jullie samen in een scène van Komen Eten. Gezelligheid én hilarische momenten verzekerd!

Naast Kristof staan er ook andere BV’s zoals Lynn Wesenbeek, Wendy Van Wanten, John Bryan, Kim Clijsters, Phaedra Hoste, Francesca Vanthielen en Steven Van Herreweghe op de lijst. Marlène de Wouters zelf kan eveneens je tafelgenoot worden in Dine With a Star.
Dat Marlène Kristof mee op de lijst zette, is geen toeval. De twee werkten in het verleden meermaals samen, in 2012 tijdens het televisieprogramma Marlène@Home op Actua TV en later wanneer Kristof Marlènes jurken voor de Koningin Elisabethwedstrijd ontwierp. Ook Dana Winner – nog een bekende klant van Kristof – heeft trouwens een tafeltje te veil voor Dine With a Star.


Sport

Dine With a Star is een initiatief van Marlène de Wouters en de Koning Boudewijnstichting en steunt MW Fund, een vzw die tot doel heeft de toegang tot sport voor kansarme kinderen in België te vergemakkelijken.
Sport is een belangrijke karaktervormer, legt Marlène uit. Kristof – zelf geen groot sporter, al ontwierp hij wel de World Cup Bikini ter gelegenheid van het wereldkampioenschap voetbal in 2014 – erkent dan weer het sociale aspect van sport. “Het wakkert het groepsgevoel bij kinderen en jongeren aan en helpt hen om hun plaats te vinden in de maatschappij.”


Knoopje los

Meedingen naar een plekje aan Kristofs tafel doe je op www.dinewithastar.be. Omdat je op een tafel voor vijf personen biedt (de ster, jijzelf en drie genodigden), kan je het bedrag ook samen met je drie gasten delen. Bieden kan vanaf deze weekl en met een startbedrag van 450 euro.
Toch een knoopje los na zoveel eten? Kristof Buntinx ontwerpt met plezier een nieuwe outfit voor je!

/