Fashion
Art
Charity
Radio
Design
Music

Kristof Buntinx TV

Kristof Buntinx presenteert een gloednieuw YouTube-kanaal dat zijn veelzijdigheid als mens én ontwerper in de kijker zet

Wat doen modeontwerpers tijdens de zomer? Een YouTube-kanaal oprichten natuurlijk!

Of dat is althans wat Brussels designer Kristof Buntinx deed. En hoe!

Zijn YouTube-kanaal – dat gewoon www.youtube.com/kristofbuntinxTV heet – kwam heel organisch tot stand met enkele video’s van zijn reizen naar Griekenland, Italie en Zweden en een paar filmpjes in thuishaven Brussel. “Met mijn video’s wil ik wil mijn kijk op de wereld delen, zonder de egotripperij waarmee sociale media dagelijks wordt overspoeld.” Niet slecht voor iemand die tot enkele maanden geleden nog nooit een selfie maakte.

Andere content presenteren dan de meeste YouTubers is dan ook Buntinx’ doel. “Ik wil graag geloven dat mijn kanaal een meerwaarde biedt in het sociale medialandschap.” Bovendien wil Buntinx een ruimte creëren waar hij zijn veelzijdigheid kan tonen en zich niet hoeft te beperken tot mode alleen, al blijft fashion een onderwerp waar Buntinx zijn tanden in wil zetten.

Dat de designer net nu zijn YouTube-kanaal lanceert, is geen toeval. Op donderdag 25 augustus vinden namelijk de eerste Belgian Tube Days plaats in het Antwerpse Bocadero, een evenement waarop fans hun favoriete YouTube-sterren – de YouTube-creators – kunnen ontmoeten. Kristof Buntinx heeft alvast zijn ticket op zak!

/